Share Print

Garn og garnutstyr

NOFI er en av de største leverandørene til kystfiskeflåten i Nord-Norge, og garnflåten har alltid vært en viktig markedsgruppe for oss.

Prev Next

Garnstrenger

Vi importerer store mengder kvalitetsgarn fra solide og anerkjente produsenter i østen. Vi har stort fokus på kvalitet og styrke, samt stabile leveranser. Våre kunders erfaringer og tilbakemeldinger er meget gode. Garnlageret vårt inneholder flere tusen garn til alle typer fiske, fra ørretfiske i ferskvann til torskefiske i Eggakanten. Dette gir oss mulighet til å tilby rask levering.

Montering av garn

Våre erfarne garnmontører utfører arbeidet med stor nøyaktighet og høyt tempo. Vi monterer garn for alle typer fiske, både på brukte og nye tau. Vi kan også tilby kontroll av brukte telner, samt lagring av garn, telner og ileutstyr mellom sesongene.

Flytetau og blytau

NOFI lagerfører flere typer flytetau for garn. Vår mest solgte er Scanflyt som lagerføres i alle dimensjoner. Vi kan også levere flytetau som tåler dybder ned til ca 800 meter uten å miste oppdrift. Vårt lagerførte blytau er levert av solide leverandører. Blytau i dimensjoner fra 6 mm til 12 mm for alle typer garn lagerføres.