Share Print

Line og lineutstyr

For linefiskere har NOFI et stort utvalg av liner, krok, stamper og ileutstyr. Vi kan tilby både snøreline og monofil line i mange dimensjoner og svivelavstander.

Prev Next

Snøreline

I over 30 år har NOFI importert den godt kjente "Lankalina" som produseres på Sri Lanka av A.J Fishing Industries. Kvaliteten på snøre og stoppere har av våre kunder blitt oppfattet som den beste og mest stabile i markedet. Vi leverer snøreline kopalinbehandlet eller tjæret i dimensjoner fra 2,5 til 7 mm. Lengde på bolkene er 180 og 540 meter. Avstand mellom svivler er 1,5 eller 1,8 meter.

Vi lagerfører også kveiteline (kveitevad) som leveres med ekstra kraftige svivler i bolker på 180 meter. Andre dimensjoner og lengder på alle typer snøreline leveres på forhåndsordre.

Gutline (monofil line)

Fra samme leverandør får vi monofil line. Denne linen leveres med rørte stoppere i dimensjoner fra 1,8 til 3,0 mm. Standard lengde på kveilene er 500 meter. Avstanden mellom svivlene er 2 meter. Andre avstander kan forhåndsbestilles.

Mustad krok og Knopet forsyn

Fra NOFI får du alltid krok produsert av Mustad. NOFI har siden starten kun hatt Mustad som krokleverandør. Vårt utvalg av knopet forsyn dekker alle de behov som linefiskerne i Nord-Norge har. I tillegg lagerfører vi et stort utvalg av løskrok, både for linefiske etter kveite og blåkveite. Vi har også et bredt utvalg for krok og lineutstyr for fritidsmarkedet.

Fra vårt innholdsrike lager kan vi også tilby:

For mer informasjon og spesifikasjoner om våre kystfiskeprodukter se utdrag fra vår produktkatalog.