Share Print

Helsveiste flytebrygger

NOFI har lang erfaring med produksjon og utvikling av flytebrygger i alle størrelser og utførelser.
Våre flytebrygger produseres av polyetylenrør, som er et korrosjonsfritt og svært slitesterkt materiale.

Prev Next

Produktark

NOFI Robust

NOFI Marina

Kontakt

Einar Brendeløkken
Tlf +47 77 69 80 40

Leveres i to standardløsninger

NOFI Robust er som navnet tilsier løsningen for de mest utsatte lokaliteter. Flyterammen er helsveist med utenpåliggende tverrflytere i begge ender og egner seg godt for opptak og utsetting i ulendt terreng.

Leveres i standard lengder på 6, 12 og 15 meter, med bredde på 2,5 - 3 meter.

NOFI Marina er en permanent løsning som egner seg som lang flytebrygge, småbåthavn eller marinaer. Kan leveres med utriggere, vann-og strømposter.

Leveres i moduler klargjort for sammenkobling med bredde på 2,5 4 meter standard.

Dekke

Alle flytebrygger kan leveres med dekke av impregnert materiale eller perforert PE-plater (polyetylen plast). Med et PE dekke fra oss får man et vedlikeholdsfritt produkt med et svært eksklusivt utseende. PE-ristene er 50 mm høy og har lysåpning på 40x40 mm som igjen gjør at det legger seg minimalt med snø på brygga om vinteren.

For de som ønsker og gjøre deler av arbeidet selv tilbys bryggen som en enkel flyteramme med påsveiste ører for innfestning av dragere. Man kan også kjøpe med PE-dekke løst og montere selv.

Tilbehør

Mange kunder ønsker pullerter samt ekstra fendring av bryggene. Vi har løsninger på det meste. Her tilbys skrudde pullerter i forskjellige utførelser, men vi anbefaler helsveiste PE pullerter integrert mot flyterøret.

Vi leverer også parma bryggefendere for montering på både brygge og utriggere.

Fortøyning

NOFI er en sertifisert totalleverandør av fortøyninger. Alt fra fortøyninger til små flytebrygger opp til komplette oppdrettsanlegg. Om nødvendig kan vi kjøre FEM analyse for den aktuelle fortøyningen.

Prosjektering

Trengs det hjelp med prosjektering kan vi ta på oss dette. Vi kan også være behjelpelig med nødvendig tegninger og beregninger som grunnlag for søknad om utsett.