Share Print

Strømtilførsel for marinaer og havner

Kontakt

Einar Brendeløkken
Tlf +47 77 69 80 40

Alfa-II er en helt nyutviklet strømsøyle og en videreutviklet versjon av suksessproduktet Alfa-I. For å optimalisere utførelsen er Alfa-II utviklet i samarbeid med kunder, samarbeidspartnere og industridesignere. I utviklingen har vi lagt stor vekt på monteringsvennlighet og servicevennlighet.

Alfa-II er utformet i elegante, sjøvannsbestandige elokserte aluminiumsprofiler. Materialet bidrar til å gjøre dem robuste og solide. Med helt nytt design og utforming fremstår Alfa-II som enda mer funksjonelle og moderne enn sin populære forgjenger. Det elegante utseende gjør at Alfa-II passer inn i de fleste omgivelser.

Alfa-II leveres med 2 eller 4 kontakter av industritype 216-6. Kontaktene er låsbare med hengelås. Søylene kan leveres valgfritt med 230V eller 400V tilførsel. Standard koblingsstykke for tilførselskabel håndterer kabler opp til 50 mm2, større koblings-stykker kan leveres ved behov. Alfa-II har selvlukkende dør.

Alfa-II leveres med LED lys som lyser skrått ned og ut. Dette gir en behagelig og fin belysning uten å blende. LED lyset kan ved behov styres via fotocelle. Lyskilden er av typen LED bar og har en levetid på ca. 35.000 timer. Søylene kan utstyres med strømmålere, vannkran og slangeholder, dette kan enkelt ettermonteres. Alfa-II leveres komplett med montasjesokkel. Strømsøylene fra El-Bjørn er nordiske produkter, utviklet for nordiske forhold, noe som gir en trygghet om stabilitet og holdbarhet.

Mål på Alfa strømsøyle: Høyde: 1 220 mm Bredde: 370 mm Dybde: 230 mm Bunnplate i lakkert aluminium: 270 x 400 mm Vekt: 15 kg