Share Print

Utriggere og Landganger

NOFI har lang erfaring med levering av utriggere. Vi har tidligere vært forhandler av Matrix utriggersystem, men har nå tatt skrittet videre og utviklet vårt eget system som vi produserer i Estland.

Prev Next

NOFI utriggersystem er svært fleksibelt, enkelt å montere, og dimensjonert opp for nordnorske forhold. Alle deler er varmgalvanisert iht NS-EN ISO 1461.

Leveringsalternativer
Systemet leveres i 6 og 8 meters lengder, og består av utriggere, fortøyningsbommer og endebommer. Ved forespørsel kan andre lengder leveres. Endebommene kan også leveres gangbare.

Flytepongtonger
Som standard leveres sorte sprøytestøpte og skumfylte pongtonger. På fortøynings- og endebom fungerer denne pongtongen også som en fender.

Landganger

NOFI leverer ALUFLEX landgangsystem i eloksert aluminium, som er en komplett løsning av landgangssystemer. Systemet består av landgangrister og aluminium rekkverksprofiler fra Astrup. Disse leveres enten komplett med svingbart landfeste, ski og glideplater mot dekke, eller som byggesett.

Vedlikeholdsfritt
Konstruksjonen vil være nærmest vedlikeholdsfri. Landgangene kan også leveres med Amplinett® som rekkverksfylling (som vist på hovedbilde for landgang).

Størrelser, bæreevne og egenvekt
Landgangen kan leveres i lengder fra 6,8 til 16,3 meter. Konstruksjonen er dimensjonert for 1000 kg jevnt fordelt last, og har en egenvekt på ca 30 kg pr. meter.

Landgangrister i plast
NOFI kan også lever ALUFLEX landgangsystem med landgangrister i plast. Dette gir enda mindre vedlikehold og lengre varighet.