Share Print

Sertifiserte flytekrager til oppdrett

NOFI er en av landets ledende leverandører av flytekrager. Vi leverer flytekrager sertifisert inntil 160 meter omkrets, klassifisert i henhold til NS 9415.

Prev Next

Produktark

Produktark Flytekrage

Teknisk informasjon

Dataark
Vedlikeholdplan
Oversiktstegning
Egenkontroll
Sjekkliste


Størrelser

Våre flytekrager leveres med flyterør med dimensjon på inntil 500 mm, og håndlist i dimensjonene 140 mm. Omkretsen på flytekragene vi leverer varierer fra 50 til 160 meter. Våre flytekrager leveres normalt med en sveis pr. flyterør. Dersom det ønskes sekundærsikring leveres det i ytre flyterør.

Klammer

Klammer er utviklet av NOFI og produseres i eget verksted. Vår klammerløsning sikrer en solid stabilitet og styrke. Klamrene er designet med tanke på effektivt og enkelt renhold. NOFI flytekrager har en design som gjør det enkelt å komme til på kritiske groflater, både ved spyling og ved grovrengjøring.

Sekundær oppdrift

Våre flytekrager leveres med isoporstaver i indre flyterør som standard. Som tillegg kan isoporstaver også monteres i ytre flyterør

Gangbaner

Til våre flytekrager har vi utviklet smarte gangbaneløsninger. Disse kan også enkelt ettermonteres på tidligere leverte flytekrager

Opphengskroker

Flytekrager leveres med plastkroker som standard. Som alternativ kan vi også levere flere typer stålkroker.

Bunnringer

Bunnringer kan leveres som ekstrautstyr om ønskelig.