Share Print

NOFI Gjenfangstsystem

Ved en rømmingshendelse eller mistanke om rømming er det viktig med hurtig respons. Vi har derfor utviklet NOFI Gjenfangstsystem – et komplett system med alt du behøver for gjenfangst, smart pakket for å enkelt kunne settes ut raskt og effektivt.

I systemet finner du blant annet våre spesialdesignede gjenfangstgarn med lengder på 75m, alt utstyr som trengs for utsett og grundig brukerbeskrivelse med forslag til utsett.

Prev Next

Systemet kan leveres i reol for innendørs lagring, og opptar da under 1,5m² gulvareal.
For utendørs lagring kan systemet også leveres i kasse. Om ønskelig selges naturligvis også kun innholdet løst dersom man har egen egnet lagringsløsning.

I et komplett system er det total 1350 meter med garn, fordelt på størrelser for liten, medium og stor fisk. Det følger også med spesialpakket iletau, dregger, dreggfløyt og blåser for utsett av garn, i tillegg til utstyr for å reparere skadet not og hodelykter til arbeid i mørket.

Vi leverer også Øvingsbag for Gjenfangstsystemet – et miniatyrsett for å øve på utsett av garn. NOFI Tromsø kan også bistå med opplæring i bruk av systemet utover brukerveiledninger og opplæringsvideo, dersom ønskelig.

Systemet inneholder:  Lagerhold og supplering:

Gjennom et tett samarbeid mellom NOFI og AllMaritim har vi garn til NOFI gjenfangstsystem på lager til enhver tid. Både garn og komponenter tilhørende NOFI Gjenfangstsystem lagerføres i Bergen og Tromsø. 

Ta kontakt ved spørsmål.