Share Print

Selger - Havbruk

Er du en relasjonsbygger med god gjennomføringskraft og har en evne til å jobbe selvstendig og i team? Vi søker en løsningsorientert og engasjert selger til vår havbruksavdeling. Du vil jobbe med en av Norges mest spennende næringer som stadig er i vekst. Du må være god på kommunikasjon og kunne snakke like godt med de som går i pensko som med de som går i støvler på jobb. Vi mener at fornøyde kunder er bedriftens viktigste markedsføring. Er du enig? Da er du kanskje den vi ser etter.

Arbeidsoppgaver

Vi er i gang med å styrke vår produktportefølje innen Maritim Miljø Beredskap og som selger vil du blant annet selge gjenfangstgarn, absorberende lenser og andre spesialprodukter. Du vil også bidra til å videreutvikle vår portefølje innen aktuelle markedsområder. Videre vil arbeidsdagen bestå av å delta på kundearrangementer og messer, oppsøkende salg og utarbeidelse av markedsplaner og salgsadministrasjon/CRM. Som selger får du også ansvar for budsjett og resultater.

Kvalifikasjoner

Du har relevant erfaring fra salg og evner å stå i prosesser som tar tid. Vi håper også at du har god kjennskap til havbruksnæringen og at du er teknisk interessert. I tillegg må du være god på forhandling og evne å sette deg inn i kundens behov. Rent praktisk bør du også beherske norsk og engelsk, og disponere egen bil.

Vi tilbyr

Hos oss får du en svært fleksibel jobb hvor du får organisere dagen selv. Vi tilbyr en spennende stilling i et voksende marked, med gode utviklingsmuligheter. Du får fast lønn og konkurransedyktige betingelser.

Høres dette ut som noe for deg? Ta kontakt for en uforpliktende prat eller søk direkte på stillingen her: https://www.finn.no/job/manage... 
Kvinner oppfordres til å søke.

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Gaute Kværnstuen - Telefon 916 23 366