Share Print

NOFI Oppdrettservice AS

NOFI Oppdrettservice AS er lokalisert i Skjervøy kommune og er datterselskap i Nofi konsernet. Selskapet tilbyr service og vedlikeholdstjenester til havbruks næringen, hovedsakelig knyttet til vask, service, impregnering og lagring av oppdrettsnøter.

Prev Next

Vasking av nøter

Vi har god kapasitet på vask og håndterer nøter inntil 160 meter i omkrets. Maskinen vasker skånsomt, samtidig som den gir et veldig bra resultat.

Reparasjon/Vedlikehold

NOFI skal stå for kvalitet. Vi stiller høye krave til egne prestasjoner. Tillit hos våre kunder og leveringsdyktighet skal være vårt kjennetegn, samt bærebjelken i vår produktutvikling og aktivitet.

Impregnering

Vi impregnerer med vakum og stoffet pumpes inn gjentatte ganger for deretter å bli vakumert ut. Dette gir en meget jevn impregnering. Vår impregnerings prosess gjør at impregneringen trekkes godt inn og varer dermed hele sjøperioden til nota.

Tørking/Lagring

Posene blir tørket på en gigantisk tørketrommel. Dette gir en meget fin utstrekking av linet og dermed et flott resultat. NOFi Oppdrettservice har også et godt lager og logistikksystem og alle nøtene lagres inne.

NOFI Oppdrettservice er en moderne, miljøriktig og effektiv servicestasjon.