Share Print

Spesialprodukter

NOFI utvikler produkter i fleksible materialer for tøffe forhold. Våre hovedmaterialer er teknisk duk, PEHD konstruksjonsplast og tau i ulike varianter. Våre løsninger er ofte banebrytende, spesielt når vi kombinerer materialtypene.

Rør og prosess

NOFI leverer en rekke varer og tjenester innenfor industri og prosessrørlegging av termoplastrør, i all hovedsak i PE. Vi har en sterk forankring i sveiseteknikk og sammenføyningsteknikk. I tillegg har vi bred erfaring i rørmontasje, både innendørs, ute, og i grunn.

Produkter i teknisk duk

Teknisk duk er velegnet til bruk under forhold med hard miljøeksponering. Vi leverer presenninger, løfteseil, telt, mesaner, isolerte fryseluker, oppblåsbare produkter og sammenleggbare tanker for vann.

Tau, nett, wire og kjetting

Vi utvikler produkter laget av tau, nett, wire og kjetting. Ved behov brukes også fiber som er sterkere enn stål og flyter i vann. Typiske produkter er sikkerhetsnett, løfte- arrangementer og fortøyningssystem.

Tjenester

Vi har kompetanse innen anvendt kreativ produktutvikling og material- teknologi. Med programvare for ulike formål utfører vi analyse, prosjektering og løsing av praktiske problemer, samt fortøynings- og strømningsanalyser.