Share Print

NOFI WOSNET™ og NOFI SLOTNET™

NOFI WOSNET™ (Worlds Strongest Net) er et nett som er vevd i et spesielt mønster der fibrene og tauene går i rett linje uten svekkelse eller strekk pga. knuter eller retningsendringer. NOFI har fått patent på denne veveteknologien, kalt WOSNET-teknologi.

Prev Next

Nett basert på WOSNET-teknologien er spesielt egnet der det er ønskelig å oppnå høy grad av beskyttelse mot tunge fallende eller svingende laster, samtidig som vekten på beskyttelsesstrukturen skal holdes lav. Nettet flyter i vann, og kan lages med en bruddstyrke på flere hundre tonn pr. løpemeter både vertikalt og horisontalt. Det er produsert av fiberen UHMWPE Dyneema® (reg. varemerke DSM, Holland) SK75 som markedsføres som "the worlds strongest fibre".

NOFI SLOTNET er en spesialvariant som installeres som en trakt mellom vær- og tredekket på produksjonsplattformer. Eventuelle fallende gjenstander fra boretårn blir guidet slik at de ikke treffer produksjonstreet på nabobrønnene. Dette muliggjør samtidig boring og produksjon på nabobrønnene.

NOFI kan spesialtilpasse nettkonstruksjoner for ulike bruksområder ut fra kundens ønske.

Skreddersydde sikkerhetsnett

NOFI utvikler spesialtilpassede sikkerhetsnett, ofte bestående av flere materialer som for eksempel kraftig PVC-duk, nett, tau og wire.

Sikkerhetsnett kan leveres i ulike utforminger avhengig av kundens behov (bildet til høyre viser et sikkerhetsnett beregnet for montasje rundt en rekke rør, derav hullformasjonen i midten). Bruksområdene for sikkerhetsnett av denne typen er mange. Vi skreddersyr sikkerhetsnett til ditt behov!