Share Print

Tanker og kar

NOFI tilvirker stående sylindriske, trykkløse, overgrunnstanker. Disse lages i volum opp til 40 m³ og diameter opp til 3 m. Tankene er robuste og krever normalt ikke vedlikehold, utenom normale driftsrutiner som også innbefatter ettersyn av tekniske installasjoner.

Prev Next

Materialer

Vi benytter normalt polyetylen termoplast (PEHD) som byggemateriale. Vi kan også lage konstruksjoner i eksempelvis PP og PVC. Det gjøres oppmerksom på at myndighetene sier at det er eier av tanken som er ansvarlig for tankinstallasjon og bruk av tanken(-e). Vi bidrar gjerne med konstruksjon og layout av tankinstallasjoner.

Utrustning

Tankene kan leveres med utrustning som f.eks: nivåindikator, overløp, mannhull på topp og i siden, integrerte rørsystemer innvendig og utvendig, skilting og merking, ventiler, isolasjon, integrert vedlikeholdsvarme, pumper og annet prosessutstyr.

Isolasjon

NOFI har et eget utviklet konsept for isolerte tanker. Vi bruker både mineralull og skumplastmatter som isolasjonsmateriale. Som mantel benytter vi en PVC-duk som formsveises til tanken. Mantelen er et trekk som tres over tanken. Stusser og rør tettes med formsveiset mansjetter. Vi kan også levere ferdig monterte varmekabler eller innvendig rørcoil for vedlikehold av temperatur i tanken.

Kar og kontainere

Vi tilvirker spesialtilpassede kar og containere til forskjellige formål. Disse kan lages både runde eller rektangulære, samt med og uten lokk. Bruksområdet er eksempelvis: frakt av oppdrettsposer, lagring av garn og nøter, oppbevaring av skjell og skalldyr.

Fleksible tanker

NOFI kan levere spesialtilpassede tanker som er sveist av PVC duk. Disse kan brukes til en rekke formål som for eksempel oppbevaring av vann og andre væsker eller som spesialtilpassede prosesstanker. Tankene kan utrustes med ventiler, stusser, koblinger og andre standard rør- og prosesskomponenter. Se diverse presenningsprodukter for mer informasjon.