Share Print

PE Pumpestasjoner

NOFI har utviklet en pumpestasjon i PE for både det kommunale og private VA-markedet.

Prev Next

Produktark

NOFI PE Pumpestasjon

Brosjyre

Brosjyre

Robust og tett

Dette har vært et samarbeid med Tromsø kommune VA, Xylem Flygt og Haplast Technology AS. De første stasjonene ble montert våren 2009 i Tromsø, og er godt mottatt i markedet. Dette er et robust og tett produkt utviklet for lang levetid i et miljø med aggressive vesker som kloakk og sjøvann.

Vi leverer pumpestasjoner tilpasset de fleste typer kommunale anlegg, fra små villa stasjoner Ø1000mm til store stasjoner Ø2500mm tilpasset det offentlige avløpsnettet. Alle våre stasjoner produseres i profiltype K11 som tåler frost og tele svært godt. Toppdekket leveres ferdig isolert slik at det ikke er nødvendig å isolere pumpestasjonen ved montasje.

Pumpestasjonene leveres med Flygt TOP-SUMP bunn for mindre areal i sump bunn og bedre selvrens. Rørgalleriet levers i helsveist PE som gir korrosjonsfrie og strekkfaste forbindelser som tåler støt, slag og vibrasjoner svært godt.


Fundamentkasse

NOFI pumpestasjoner leveres med ferdig fundamentkasse. Fundamentkassen sikrer enkel og kostnadseffektiv montasje av pumpestasjonen i bygge gropen. Det er ikke nødvendig med ekstra såle av betong og innstøping for å sikre oppdrift. Stasjonen settes rett på pukk pute og betong fylles i fundametkassen.